Assemblea General a Igualada

Després de Campaments, any nou i Reis… els monitors de l’AE Albada vam decidir anar d’Assemblea General abans de tornar a començar amb la rutina. A més a més, ens van acompanyar els dos representants de la Unitat de Pioners i Caravel·les i alguns membres del Clan Timplora.

I què és això d’una Assemblea General? Doncs és una reunió que es fa anualment en un dels col·legis maristes de Catalunya, que enguany hem celebrat a Igualada. Està convidat a assistir-hi tot aquell monitor del CMS que vulgui participar-hi, aixi com també Ròvers i els representants de Pioners. Plegats decidim si ens sembla correcte o no les accions que duu a terme la Junta del CMS i que, per tant, ens impliquen a tots nosaltres. I el més emocionant de tot… es constitueix la nova Junta, després que el més vell i la més jove (en aquest cas,  la Paula de Pioners) de la sala comptin els vots.

De l’AE Albada han deixat el seu càrrec la Junta, en Carles i la Tere. Ara, estem representats per l’Alba, vocal de Llops i Daines, i en Raül, que és el secretari.

Felicitats per la feina feta, Tere i Carles! I a vosaltres, Raül i Alba, felicitats per la que us espera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s