Anul·lada la Trobada de Pares

Benvolguts escoltes, pares i mares,

Com tots sabeu, el proper cap de setmana, 19 i 20 de Febrer, teníem al calendari la Trobada de Pares, que havia de tenir lloc a la Conreria (Tiana). Finalment, però, us hem de comunicar que la Trobada queda suspesa per manca d’assistència.

Per part del Kraal de Monitors hi ha un cert grau de decepció, ja que és el primer any que aquesta Trobada, abans sempre exitosa i amb bona assistència, s’ha de suspendre. Malgrat que nosaltres hem posat tot de la nostra part per organitzar una sortida atractiva i interessant, i a més fer-la el més accessible possible, buscant una casa de colònies còmode i propera, entenem que pugui haver-hi motius econòmics que hagin fet que moltes famílies no puguin confirmar la seva assistència.

Ens sap molt de greu per qui s’havia animat a venir, i esperem que comprengueu que no es pot tirar endavant una sortida d’aquestes proporcions comptant solament amb menys d’un terç de la gent. A part dels motius obvis, com ara que tindria molt poc sentit fer una sortida d’agrupament amb tant poquets escoltes, o una Trobada de Pares amb una dotzena de pares, hi ha també els nostres propis motius econòmics, i és que anant-hi perdríem molts diners. Molts més que els que ja perdrem anul·lant la reserva amb menys d’una setmana d’antelació. No cal dir que el preu de la inscripció serà retornat tan aviat com ens sigui possible a totes les famílies que havien fet l’ingrés corresponent.

En el nostre intent per comprendre la poca resposta que ha tingut la convocatòria de la TP, tenim clar i entenem que caldrà replantejar el format d’aquesta sortida, ja que en els dos darrers anys ha deixat de tenir l’èxit que tenia habitualment. Així, des d’aquest mateix moment comencem a pensar en noves opcions que ens permetin mantenir, de totes maneres, aquest moment de trobada entre les famílies i els escoltes, ja que seguim creient que és una forma enriquidora d’enfortir els lligams dins l’Agrupament. De la mateixa manera, estem oberts a rebre les vostres propostes, ja que potser des de fora veieu amb més claredat que nosaltres per on hem fallat aquest cop, i junts podem trobar la manera de millorar-ho.

Per últim només ens queda informar-vos que el proper cap de setmana queda anul·lada tota activitat de l’Albada, i que per tant no hi haurà cau dissabte a la tarda. Així que ens tornem a trobar tots d’aquí quinze dies, el dissabte 26 de Febrer. Com sempre, per qualsevol dubte que tingueu o qualsevol consulta que podeu fer, ens podeu trobar als correus de les branques o per telèfon.

Ben cordialment,

Kraal de l’AE Albada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s