Monitors a l’Hermitage!

Aquest cap de setmana de quatre dies, en Fèlix, la Míriam, la Laura i en Raül hem anat a l’Hermitage en representació dels monitors de l’AE Albada.

I què és l’Hermitage, us preguntareu? Pels qui no ho sabíeu encara, Notre Dame de l’Hermitage és la casa que va construir Marcel·lí Champagnat amb els primers germans maristes, a un poblet a prop de Lió. Per fer-ho, van haver de treballar plegats i fer una feina molt dura, aconseguint així reduir una roca que dificultava la construcció de la casa.

Després d’un llarg viatge amb autobús, els monitors de CMS i FAJMACOR vam arribar a l’Hermitage, on ja hi havia els nostres companys grecs i francesos, amb qui compartiríem una aventura plegats durant tots aquests dies.

Hem descobert tots els racons de la casa de Marcel·lí i molts dels llocs que el van marcar com a persona i religiós: La Valla, la catedral de Fourvière a Lió, la taula on va seure amb els primers germans, la casa on va viure de petit… fent créixer així la nostra identitat com a joves animadors maristes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s