CASTORETS REMULLATS!!!

El cap de setmana passat els castors vam sortir a veure món entre xàfecs!

Vam anar a l’alberg In-Out situat a Baixador de Vallvidrera. Dissabte al matí vam anar d’excursió, i després de fer una mica de “Tai-chí”, vam anar a veure la torre elèctrica que ens permet moure’ns en el temps amb la màquina. Un cop allà, ens vam posar a jugar. No havíem ni començat que l’aigua se’ns va tirar a sobre i vam haver de marxar corrents tot i que algun castor pel que semblava tenia ganes de quedar-se.

Seguidament, xops de dalt a baix ens van deixar un lloc d’aixopluc on ens van passar un film una mica peculiar sobre el Montseny i vam estar explicant acudits i endevinalles! Però….què va passar després? DINAR! I amb la panxa ben plena, cap a jugar!!! Vam cantar cançons, alguns van fer passarel·les, vam jugar a jocs curts i fins i tot alguns van guanyar un partit de futbol contra els ràngers d’un cau de la Sagrera!!

Vam fer una dinàmica més tranquil·la cap al vespre per relaxar-nos una mica i conèixer-nos millor entre nosaltres i després, vam sopar un menjar deliciós cuinat pels monitors! Després de sopar, vam fer el moment més escolta de la sortida: l’entrega de foulards i l’escolliment dels padrins. Vam reflexionar i recordar què comporta ser un castor o una llúdriga i els ho vam explicar a les incorporacions noves. Després d’això, un desfile de pijames va concloure la nit amb aplaudiments i la visita del Doctor Raül va marcar l’hora d’anar a dormir. I cap al llit que es fa tard! Tot i que a alguns els hi va costar força callar i adormir-se i alguns van provar l’aigua de pluja, cal dir que vam poder descansar força!

 BON DIAAAAA!!!! I cap a esmorzar s’ha dit! Que ens esperen croissants, donuts…tot un tiberi!!! I vam viure un matí agitat: concurs de proves, busca de material per les pulseres de viatjar en el temps….DESCANSEM NO? Doncs sí! El Raül ens va llegir una historieta entranyable per pensar una mica i relaxar-nos abans d’anar a dinar. I el dinar….quin dinar!!! Mai tant agitats!

Vam haver de ser fugaços per no perdre el tren i arribar a l’hora… cuineu ràpid monitors, netegeu ràpid castors, mengem ràpid monitors, tots recollint JAAAAAA!!!! Hahahaha, va ser una cursa plena d’obstacles!

TOT UN VIATGE I UNA AVENTURA el cap de setmana!

 Fins aviat!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s