CODI 003: Grècia

La màquina del temps  dels Castors i les Llúdrigues segueix espatllada i ara mateix el codi marca 003. A quina  època ens trobem?

Quina sorpresa vam tenir quan ens dirigíem cap al Laberint d’Horta de Barcelona quan Zeus (Déu de l’Olimp), Hera (Deesa de la llar i la família) i Apol·lo (Déu de la Bellesa) van aparèixer entre els arbustos! En aquell moment ho vam entendre tot, l’època 003 és l’època de l’antiga Grècia! Gent politeista, esportista, intel·ligents, oradors i artistes! 

 Ens van explicar una mica coses de la seva cultura i de les seves vides i ens van proposar una visita a l’Olimp. Qui refusa una visita al mateix Olimp? Nosaltres no! Vam endinsar-nos pels laberints dels seus jardins i ens van anar presentant a tots els Déus observant les estàtues que havien fet en el seu honor.

 Després d’haver begut de la font de l’eterna joventut vam fer unes petites Olimpíades. Els grecs van inventar els jocs olímpics i nosaltres vam provar de superar totes les proves per convertir-nos en herois i heroïnes. Ho vam fer molt bé! Els Déus van quedar molt contents!

Vam dinar un menjar diví que ens va donar forces després d’haver-les gastat totes ens els jocs olímpics. I després de dinar vam jugar a les matrícules, un joc molt divertit que serveix als déus per distreure’s una mica de les seves obligacions divines i els deixa divertir-se una mica.

Vam acomiadar-nos dels déus i … cap a casa! Després d’aquest dia havíem de revisar les contrasenyes dels Castors i les Llúdrigues: SEMPRE ESTIC CONTENT, M’AGRADA APRENDRE, TINC MOLTS AMICS i M’AGRADA JUGAR BÉ. Quines em mereixeré avui i en quines he de millorar?

 Fins aviat família, les aventures dels Castors i les Llúdrigues i els científics perduts en la història no acaben!

 

 RIU AMUNT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s