L’albada a la junta del CMS!!

Al mes de gener, a més dels Reis Mags també hi ha un esdeveniment important… l’Assemblea General del Centre Marista d’eScoltes!!
No sabem si és tan important com els reis, però també deixa uns quants regals, si t’has portat bé.

Monitors de tot el CMS, representants de Pioners i alguns Klans de Ròvers es van reunir a Maristes Valldemia (Mataró) el passat diumenge vuit de gener per decidir aspectes importants sobre el funcionament de l’entitat.

Un dels aspectes més importants d’aquesta Assemblea és la constitució d’una nova Junta Directiva, en què es van renovar els càrrecs de Presidència i Secretaria, així com les vocalies de Castors, Ràngers i Ròvers.
Per qui encara no n’estigui al cas, els vocals són els encarregats de coordinar les diferents branques a nivell de Catalunya i són els màxims responsables a les Pasqües.

Image

I sabeu què és el millor de tot? Doncs que aquest any l’AE Albada SÍ que s’ha portat bé, perquè hem tingut el millor regal de tots: En Raül ha estat elegit per majoria absoluta PRESIDENT DEL CMS, després que en Gerard de Pioners comptés els vots, ja que era el membre més jove de la sala.

Des de l’Albada, els teus companys et desitgem molta sort i que et prenguis el càrrec amb molta il·lusió i ganes. Moltes felicitats, Raül!

Un cop finalitzada l’assemblea, els nous vocals van donar el tret de sortida al nou bienni amb unes Vocalies on vam decidir aspectes importants de la Pasqua de cada branca, que cada vegada ja està més a prop. I vam marxar cap a casa amb ganes de començar ja el cau i poder veure fets realitat tots el plans que havíem ideat amb companys d’arreu de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s