Pasqua Ranger 2012!!

Aquest any els Ràngers i les Guies vam marxat a Can Mundet, Girona. Allà ens esperaven 7 agrupaments més, i molts Ràngers i Guies per dur a terme una missió molt important: ajudar el rei d’Escòcia a unir tots els clans del seu regne i guanyar la lluita contra els anglesos.
Així doncs, el primer dia vam poder conèixer-nos entre tots, i sobretot a en Duncan, un jove escocès que va haver d’esdevenir rei molt jove (sort del seu conseller, el savi cec, que sempre anava amb ell). Al dia següent, vam caminar durant una llaaaaaaaaaaaaarga estona per tal d’arribar a l’ermita- castell de l’antic rei d’Escòcia, i poder aconseguir els escuts que pertanyien a cada clan, la nostra identitat de clan. Una mica abans d’arribar-hi, ens van explicar que els anglesos s’apropaven,  així que vam haver d’afanyar-nos  per tornar a Can Mundet i posar  els escuts en un lloc segur. El que no sabíem, era que en una de les capses s’amagava l’escut que uniria a tots els clans d’Escòcia. A la tarda, vam haver de passar per moltes proves fins trobar la capsa que buscàvem, però un cop la vam tenir, tots els clans ens vam unir per a preparar una batalla com mai s’és vista.
Va arribar el moment del gran joc, el moment de l’entrenament, el moment de la preparació: 10 equips participàvem en una conquesta de territoris. Després de molts atacs, molts reptes i algunes derrotes, els 10 equips estàvem preparats per batre l’exèrcit anglès de 10 monitors…
 LA VICTÒRIA VA SER NOSTRA!
Finalment, el nostre rei havia aconseguit unir Escòcia, havia derrotat els anglesos, i evidentment, es va poder casar amb Magnòlia, que segons les fonts més fiables d’en Duncan – el savi cec-, és la princesa més elegant, més bonica, i sobretot, més… refinada de tots els regnes.
Un cop més els Ràngers i Guies,  hem estat SEMPRE A PUNT per viure una altra aventura!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s