TROBADA GENERAL 2012

El passat cap de setmana del 21 i 22 d’abril es va celebrar la gran festa del CMS, la Trobada General! Com fem habitualment, un cop cada dos anys vam voler trobar-nos tots plegats per passar un cap de setmana d’escoltisme marista al 100%.

És per això que Castors, Llúdrigues, Llops, Daines, Ràngers, Guies, Pioners, Caravel·les, Róvers i Monitors vam sumar la meravellosa xifra de 648 persones preparades per passar un cap de setmana de diversió, escoltisme, convivència i coneixença rodejats dels amics i amigues que havíem fet a les Pasqües i a altres trobades anteriors.

El Grup Escolta Champagnat (Badalona) era l’encarregat d’organitzar la Trobada General d’enguany, i van fer una gran tasca. Ens van preparar jocs, dinàmiques, celebracions, concerts, un gran macrojoc i van procurar de que tots ho passéssim el millor possible i poguéssim passar un gran cap de setmana. És per això que aprofitem per agrair-los la tasca feta!

Aquells que no van poder assistir a la Trobada General, van poder seguir el minut a minut d’aquesta. A través del nostre twitter @CMS_oficial van poder veure fotos i saber el que estava passant en aquell mateix moment. Molts van ser els que ens van enviar records i salutacions!

Ha estat una gran satisfacció poder reunir a la gran família del Centre Marista d’Escoltes, som molts i molt diversos i es per això que ens enriquim els uns dels altres. Esperant estem, doncs, la propera oportunitat que serà a la Trobada General 2014 que organitzarà l’AE Arrels.

Riu amunt! Tant com puc! Sempre a punt! Servim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s