Crònica Castors i Llúdrigues

Continuant amb el nostre viatge, els castors i llúdrigues vam anar d’excursió a l’ermita de Sant Muç amb la gran ajuda dels ròvers.

Vam quedar a les 9:30h a l’escardívol on va haver-hi una gran assistència de nens i nenes; només començar van caure algunes gotes de pluja, però vam decidir que això no ens aturaria i pocs minuts més tard la pluja va acabar.
Desprès d’una gran caminada que tots van aguantar perfectament, varem decidir aturar-nos al prat de dalt l’ermita de Sant Muç per fer un descans i recuperar les forces amb un bon esmorzar. Pocs minuts més tard, vam començar les activitats amb un joc de bases on cada grup va lluitar per aconseguir els tresors dels diferents equips; i com que havíem perdut energia ens vam recuperar amb un gran dinar.

Quan vam acabar de menjar, un home ens va dir que sabia on hi havia un tros de mapa que ens ajudaria a estar més a prop de trobar el gran tresor, però només ens va donar un pista: “El tros de mapa podreu trobar, si aconseguiu descobrir el foc”

Gràcies a la nostra astúcia i intel·ligència varem solucionar l’enigma i vam aconseguir trobar el tros de mapa amagat, però encara necessitem més pistes, o sigui que ens queden moltes aventures per viure i no ens rendirem, ni ens aturarà res.

En acabar, vam fer una dinàmica per descobrir que és el treball en equip i els avantatges que comporta ajudar-nos entre tots per aconseguir els objectius proposats. Quan es va acabar l’activitat els nens i nenes que els i faltava el foulard van buscar uns que estaven amagats pel prat, però només en van trobar 9, o sigui que vam decidir esperar a que els tinguéssim tots per entregar-los a cada un dels castors i llúdrigues que els i faltava la promesa (el foulard).

Com que se’ns feia tard varem anar tornant cap al col·legi, on amb gran esforç vam arribar sense cap dificultat; finalment la nostre primera excursió va acabar amb grans experiències i amb moltes ganes de continuar l’aventura, i cada cop amb més ganes i més a prop de trobar el tresor.

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s