Castors i Llúdrigues

Ens presentem… som els Castors i les Llúdrigues, els més petits i energètics de l’Agrupament. Nosaltres som els que vestim amb la camisa lila i un foulard amb la base taronja i el ribet morat.

img_20170314_223412(1)

Les nostres activitats són molt divertides i acostumen a girar entorn un centre d’interès, el qual ens endinsarà en un univers ple d’aventures i sorpreses. Per exemple, aquest curs ens ha vingut a visitar el vikings, i amb ells hem viscut un munt d’aventures!

I tot això, fent un munt de jocs a l’exterior i a l’interior, cantant cançons de tot arreu, ballantsaltant, corrent i fins i tot fent algun taller de manualitats.

A finals de desembre celebrarem amb els Llops, Ràngers, Pioners i Ròvers de l’Albada els Campaments de Nadal, on passarem junts 4 dies celebrant el Nadal!! Per Setmana Santa marxarem amb tots els castors i llúdrigues del CMS (Centre Marista d’eScoltes) de Koatí i, finalment, a l’estiu anirem una setmaneta de Campaments d’Estiu a la muntanya, a gaudir de la natura, el nostre be més preuat, amb tendes i a jugar al riu, entre d’altres d’activitats divertidíssimes, definitivament, una experiència inoblidable.

El grup de castors i llúdrigues és la Camada , formada per nens i nenes de 8 a 10 anys. La Camada se subdivideix en petits grups, als quals anomenem Colles i tenen la funció d’organitzar activitats puntuals al llarg del curs, ja sigui per fer jocs, tallers o bé per organitzar-nos en les tendes que ens serviran per dormir durant els campaments d’estiu o per dormir a les excursions al llarg del curs.

A Castors i Llúdrigues, el Kraal de Branca i tota la camada segueixen l’evolució de l’escolta a través dels Consells, una activitat que fem trimestralment i que serveix per avaluar el progrés de cada infant d’acord als objectius fixats en el progrés de cada etapa.

I per últim, dir-vos que el nostre lema és RIU AMUNT!!     received_1196212937096695(1)