Inici de curs 2018/2019

Campaments de Nadal

Ja tens disponible la INSCRIPCIÓ CAMPAS 2018

Solicitud de beca per a campaments de Nadal: Model Sol·licitud Beca

 

 

Vols apuntar-te al cau?

Doncs estàs d’enhorabona! El període d’inscripció per a nous escoltes està OBERT pel curs 2018/2019!

Si esteu interessats només cal enviar un correu al següent contacte: aealbada@maristes.cat

DSC_0886

Ja formes part del cau i busques els documents d’inscripció?

Hola Families!

Des de l’Albada estem contents de començar el nou curs 2018-2019!!!! Fa un parell de dies vam fer la reunió d’inici de curs i en aquest mail resumim la informació més important que vam tractar.
-Coordinadors Agrupament: Joan Mateo i Helena Fajula, Economistes: Victor Carles i Raul Flores, Secretaries: Jana Solanes i Noelia Rodriguez
Dates d’interés: Campaments de Nadal (27-31 Desembre), Campaments d’Estiu i Ruta 815 -28 Juliol), Koati,Baloo i Pasqua Ranger (13-16 Abril), Pasqua Pionera i Rover (18-21 Abril), Cap de setmana amb Famílies (16-17 Març).
Quota-2018-19: La quota són 100€ (95 per els germans). Si es fa l’ingrés abans del 17 de Novembre s’abonarà un 17% de descompte, la quota serà, per tant, de 80€ (75€ els germans). (En el document adjunt QUOTA trobareu el numero de compte per a fer l’ingrés).
 
-SINERGIA: La llei de protecció de dades ha canviat i, amb això, tot el papeleo que feiem fins ara. Sinergia és la base de dades contractada per CMS que  acompleix la llei i garanteix la privacitat absoluta de les dades personals dels nostres infants. La idea en un futur és, doncs, que Sinergia protegeixi les dades dels infants i que les families i l’agrupament utilitzem la plataforma com si fos un campus virtual i totes les autoritzacions es puguin fer on-line a través de la signatura digital.
 
Com que poca gent utilitza la signatura digital, anirem mica en mica. Què farem aquest any? Doncs començarem per protegir les dades dels infants.
 
El consentiment on-line, el paper de drets d’imatge, la fitxa de farmaciola, etc…  es concentren, ara, en un únic document: lAutorització dades personals.
Per a que els nostres infants puguin venir al cau és obligatori que aquest document estigui signat i penjat a la base de dades Sinergia. En el PPT inferior Sinergia, trobareu els passos que heu de seguir i que heu de fer abans del 31 d’Octubre
Llops, Ràngers i Pioners tenen sortida de 2 dies aquest cap de setmana vinent, per a poder anar-hi, els monitors haurem de tenir la inscripció corresponent de la sortida signada i que ens doneu l’Autorització per a la recollida de dades impresa i signada. (trobareu aquesta autorització adjunta al correu).
Farmaciola: A l’Autorització de les dades personals no s’especifiquen quins medicaments podem donar als escoltes en cas d’urgència. Per això a la  Farmaciola 2018-2019  teniu la llista de medicaments dels que disposa l’Albada. Per tal de poder fer-ne ús en casos d’emergència necessitem la vostra autorització. 
-45è: Aquest any celebrem el nostre 45è anniversari! A través de les xarxes socials anireu descobrint les activitats i els actes que farem per celebrar de la millor manera la nostra segona juventud! Esperem que ens ho passem molt bé plegats i una gran participació a les activitats!
Qualsevol dubte que tingueu podeu parlar amb els monitors de la branca i l’intentarem solucionar el més ràpid possible!
Moltes gràcies per la confiança que sempre ens mostreu i esperem gaudir molt amb vosaltres d’aques nou any!

COM FUNCIONA SINÈRGIA????

 

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CALENDARI DEL CURS 2018-2019

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

O obre la versió en PDF