Llops i Daines

Els llops i daines som la branca que portem la camisa grisa i el foulard vermell amb ribet negre. Som nois i noies d’entre 10 i 12 anys.

received_1196212910430031(2)

A la branca de Llops, els escoltes descobreixen les actituds i valors propis de l’escoltisme a través del joc i de l’acció. Fem molts jocs perquè ens agrada molt jugar, fer nous amics i viure en l’entorn de la natura. Amb la branca fem també tallers i alguna dinàmica. El nostre centre d’interès és El Llibre de la Selva i gràcies al nostre llibre de metodologia escolta “Tant com puc!” podem apendre un munt de tècniques, com ara cuinar, fer nussos, saber-nos orientar…

A finals de desembre ens anem amb els Castors, Ràngers, Pioners i Róvers de l’Albada als Campaments de Nadal. Ala Setmana Santa marxem de Baloo amb els companys llops/daines del CMS, i a l’estiu marxem dues setmanes de Campaments a fer excursions, jocs, el Dia de l’Aventura, el Dia de la Justícia…

received_1196212873763368(1)

La unitat de Llops i Daines és l’Estol, format per nens i nenes de 10 a 12 anys.En el cas de l’AE Albada, aquest estol té el nom d’ Estol Roc Fort. L’estol se subdivideix en grups de sis persones, als que anomenem sisenes. Cada sisena té un responsable, el sisener, el que s’encarrega d’organitzar al seu grup a l’hora de programar menús d’excursions, els serveis de la tenda als Campaments, entre d’altres funcions.

El kraal de branca i tot l’estol segueixen l’evolució del nen o nena a través dels Consells, els quals es fan tr
imestralment i serveixen per veure quina ha estat l’evolució aconseguida d’acord als objectius fixats en el progrés de cada etapa.

El nostre lema és TANT COM PUC!!!